Robert Knepper

24. září 2007 v 16:25 | tr.hleeck |  Robert Knepper
Robert Lyle Knepper
narozen: 8. červenece 1959, Fremont, Ohio
stav: ženatý, manželka Tori, syn Ben(4)
bydliště: Los Angeles, California

Jeho otec Donald je veterinář a má praxi v Toledu a Perrysburgu. Matka, Pat Deck, pracovala v divadlu v Maumee. Díky matce ho také zaujal svět divadla a filmu a jeho snem se stalo být hercem.
V roce 1977 ukončil středoškolské vzdělání v Maumme a od roku 1977 do 1981 studoval v Northwestern University drama. Poté odjel do New Yorku, kde pokračoval v divadle. Od té doby dostal mnoho různých rolí ve dilmech a televizních seriálech.
Jeho matka zemřela v posledním týdnu natáčení dilmu Pennsylvania Coal Miners, kde hrál Rob posledního z devíti zachráněných horníků.
Robert je velice milujícím otcem, se svým synem má opravdu báječný vztah, sám říká: "Když slyším jeho - Tati, mám tě rád.- uplně zapomenu co jsem chtěl dělat."
Filmografie:
2007 ....... Hitman
2005-07 ....... Prison Break(TV seriál) ....... Theodor Bagwell (T-Bag)
2005 ....... Good Night, and Good Luck ....... Don Surine
2005 ....... Hostage(Rukojmí) ....... Wil Bechler
2004 ....... Species III. ....... Dr. Abbot
2003-05 ....... Carnivale(TV seriál)-12ep. ....... Tommy Dolan
2002 ....... Pennsylvania Miner´s story ....... Mark "Moe" Popernack
2002 ....... Swatters ....... Daniel Steinbeck
2002 ....... Topa Topa Blufs ....... Frank
2001 ....... Lady in the Box ....... Chris Stark
2001 ....... Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot
....... Robert F. Kennedy
2000 ....... Love & sex ....... Gerard Boussard
... a mnohem víc
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama